zondag 13 november 2011

Nieuw: de aios app!

De Aios-app geeft informatie over het arbeidstijdenbesluit, het digitale portfolio of de verschillende Kaderbesluiten. Daarnaast vind je via de app links naar nuttige websites zoals van de LVAG, het Project Modernisering Medische Vervolgopleidingen, de Jonge Orde, en links naar congressen. Ook geeft de app een overzicht van contactadressen; bij wie kun je terecht met andere dan vakinhoudelijke vragen?
Project Idealoog, initiatiefnemer van de app, werkte voor deze eerste versie samen met De Jonge Orde, de LVAG, de OMS en het KNMG-project Modernisering Medische Vervolgopleidingen. De gebruiker is daarmee verzekerd van een ruim informatieaanbod. Dit aanbod wordt in het eerste kwartaal van 2012 uitgebreid en geactualiseerd. Pieter Kubben, aios neurochirurgie en ontwikkelaar van de populaire app Neuromind, ontwikkelde de Aios-app.
Mobiele website
De Aios-app is gratis te downloaden in de App Store en de Android Market (zoek op ‘Aios’). Niet in het bezit van een Apple- of Android toestel? Geen nood. Gebruikers van andere apparaten zoals Blackberry, Nokia, of Windows Mobile, kunnen terecht op de mobiele website via www.aiosapp.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef hier uw reactie op dit blogbericht: